Drone video Nijmegen

Sinds kleins af aan vind ik youtube al geweldig, om die reden heb ik ook een youtube account aangemaakt. In het begin reageerde ik alleen op andere videos. Hier hield ik een aantal volgers aan over. Wanneer ik rond de 500 abonnees zat begon ik zelf filmpjes op de loaden. Het begon eigenlijk met vrij saaie filmpjes, al zeg ik het zelf. Toen ik op gegeven moment door had besloot ik uit te zoeken wat mijn abonnees wel leuk leken. Dat waren satisfying filmpjes. Ik ben dan ook gaan uitzoeken wat van filmpjes dit effect hebben. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik uit bij een heet mes en een kaas blok. Het mes was zo heet dat deze het kaasblok als het ware liet smelten. Ik zette deze video dan ook op mijn youtube kanaal en tot mijn verbazing keken er honderden duizenden mensen naar. Echt vet gaaf! Ik had in 1x 3 keer zo veel abonnees en was super trots op mezelf. Ik besloot dan ook om verder te gaan met het maken van zulke filmpjes.

Drone video

Nadat ik een aantal succesvolle filmpjes op youtube had gezet, besloot ik om een drone aan te schaffen. Een drone video is namelijk een video van hogere kwaliteit. Toen ik de drone had gekocht ben ik gelijk een video gaan maken. In de video liet ik een fles benzine ontploffen. Het zag er echt gaaf uit! Ik zette dit dan ook op youtube en kreeg kijkers van overal op de wereld. Het filmpje haalde meer dan een miljoen views en ik was echt trots op mijn drone video. Door deze drone video besloot ik ook dat ik echt wat ging doen met youtube.

Half jaar later na de drone video

Het is nu ongeveer een half jaar later en de drone video heeft al ongeveer 2 miljoen views. Ik heb hier dan ook een mooi bedrag van youtube voor gekregen. Van dit geld heb ik een luxere drone gekocht. Het is echt een super mooie drone en ik kan niet wachten om weer een drone video te maken. Ik heb lang zitten denken over wat van filmpje ik nu zou gaan maken. Het filmpje dat ik wil maken gaat een experiment zijn. Ik heb een hoop droogijs besteld en heb besloten dat ik hier iets vets mee ga doen! Ik hoop dan natuurlijk dat mijn abonnees dit vet zullen gaan vinden en dat er misschien nog wat abonnees bijkomen.