Bedrijfskleding introduceren

Na een aantal jaar de leidinggevende te zijn van mijn eigen bedrijf, besloot ik om aan het imago van ons bedrijf te gaan werken. Ik zorgde voor een aantal nieuwe regels en kwam met een heel ander idee. Het leek me namelijk erg gaaf als iedereen in ongeveer dezelfde kleding zou lopen. Ik kwam dan ook met het idee om bedrijfskleding te introduceren. Toen ik dit vertelde waren de reacties erg wisselend. De een vond het een erg goed idee en zag het nut er wel van in, terwijl de ander het totaal onnodig vond. Na een goed overleg heb ik besloten om de bedrijfskleding echt te introduceren. Wel heb ik samen met mijn team gekeken naar wat zij mooi vonden qua kleding en heb ik aan de hand van deze informatie mooie bedrijfskleding samengesteld. Ik heb hierna de kledingmaten gevraagd en de kleding besteld. De pakken die toen binnen kwamen waren erg mooi, alleen ontbrak er wel iets en dat was het drukwerk.

Op Zoek naar mooi drukwerk voor bedrijfskleding

Toen ik de kleding binnen had en aan mijn personeel wilde geven kwam ik tot de conclusie dat het een goed idee was om de bedrijfskleding ook te laten bedrukken. Ik ben toen gaan googlen naar een bedrijf die dit voor mij wilde doen. Uiteindelijk wist ik een bedrijf te vinden dat bekend stond om haar professionele drukwerk. Ik heb toen een afspraak met hun gepland en heb de pakken hier achter gelaten. Ongeveer twee weken later was de bedrijfskleding klaar en kon ik het ophalen. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar hoe het eruitzag. Toen ik bij het bedrijf aankwam was ik echt verrast. De bedrijfskleding zag er echt super mooi uit. Het zag er in mijn mening zo mooi uit dat mensen deze bedrijfskleding zelfs in hun vrije tijd zouden willen dragen.

 

bedrijfskleding 

 

De reactie van het personeel

Toen de bedrijfskleding af was, ben ik direct terug gegaan naar het bedrijf. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar de reactie van het personeel. Toen ik aankwam heb ik het personeel bij elkaar geroepen en heb ik de bedrijfskleding laten zien. Echt iedereen was net zo verrast als ikzelf. Vandaag de dag draagt al het personeel de bedrijfskleding met trots. Naast dat iedereen zich er erg zelfverzekerd in voelt is het ook erg goed geweest voor het imago van mijn bedrijf. Ik krijg dan ook regelmatig positieve reacties over de bedrijfskleding en hier ben ik dan ook erg trots op.