De volgende stap, een mode cursus Rotterdam

Hoi allemaal, Vorig keer ben ik naar een mode cursus Rotterdam geweest en dat was geweldig, nu 3 jaar later heb ik vele nieuwe ontwerpen gemaakt voor de mode. Ik merk zelf heel erg dat ik ben gegroeid in de mode en dat ik nu veel meer kan. Ik had gewoon een extra zetje nodig en deze kreeg ik door naar de cursus te gaan. Het was toen zo geweldig en ik vind het nog steeds cool dat ik daar naar toe ben geweest. Nu drie jaar later zat ik dus te denken om weer naar een mode cursus te gaan. Om gewoon weer een stapje verder in de mode te komen. Ik ben dus gaan onderzoeken op internet en kwam uit op een mode cursus in Rotterdam. Ik wil ook heel graag verder komen in het naaien van kleding en gelukkig heb je op dezelfde locatie in Rotterdam ook nog eens naailes, hoe geweldig is dat!

Mode cursus Rotterdam

Mode cursus Rotterdam

Ik had me ingeschreven voor deze geweldige mode cursus Rotterdam en ik was blij dat ik het na drie jaar weer mocht doen. Toen de dag was aangebroken moest ik met de trein naar Rotterdam om mijn cursus te volgen in de mode. Toen ik daar aan kwam gebeurde er van alles, het zag er zo mooi uit en heel veel mode kleding hing daar om gedragen te worden. Toen ik mocht kiezen voor een keuzedeel koos ik voor het zelf maken van een kledingstuk. Ik kwam namelijk naar deze mode cursus Rotterdam om wat te leren. Ik heb in deze cursus dan ook heel veel geleerd. Het mooiste van deze mode cursus Rotterdam vond ik dan ook dat ik eerste was geworden.

 

Terugblik

Mijn terugblik op deze geweldige dag in Rotterdam is dat ik zoveel nieuwe dingen heb geleerd en heel veel nieuwe idee├źn heb mogen opdoen. Je krijg in alles uitleg zelfs in het naaien, onder andere hoe je netjes te werk kan gaan met je naaimachine. Nu ik weer een mode cursus heb gevolgd kan ik weer even vooruit met mijn geweldige kunsten die ik heb geleerd op de cursus in Rotterdam. Ik hoop dat ik over drie jaar weer mee kan doen met de mode cursus Rotterdam Daarna wil ik zelf wel in de mode komen om ontwerpen te maken voor modellen. Als het echt allemaal mee zit ga ik misschien zelf wel een mode cursus in Rotterdam geven.