Lunchen in UtrechtLunchen in Utrecht is dus nooit een probleem, want dat kan op heel veel verschillende plaatsen. Werk je in Utrecht en staat lunchen in Utrecht dus elke dag op de rol, houd dan wel rekening met je gewicht. Want elke dag een broodje kroket of een uitsmijter is niet echt handig. Dan komt je garderobe in gevaar.

Wissel het gewoon af

Als je daadwerkelijk in Utrecht werkt en elke dag tussen de middag gaat lunchen, wissel het dan af. Neem de ene dag gewoon broodjes van huis mee en ga een andere dag naar een lunchroom in de buurt. In alle gevallen kun je gezond lunchen, al kan het nooit kwaad om zo nu en dan weleens een kroketje of een uitsmijter te nemen. In dat geval ga je lunchen in Utrecht op een plek die het verst van je kantoor gelegen is, zodat je een behoorlijke wandeling of fietstocht moet maken en zo al weer wat van de lunch verbrandt.

Vraag gewoon om een goedkoper alternatief

Lunchen in Utrecht is ook een kwestie van opletten. Kies voor bijvoorbeeld volkorenbrood in plaats van wit brood. Bestel je ergens een salade, vraag dan of de dressing apart geserveerd kan worden en weet dat een soep niet altijd heel gezond is vanwege de aanwezigheid van groenten, maar dat een soep ook behoorlijk vettig kan zijn. Denk ook aan wat je bij de lunch drinkt. Bij een lunch kun je ook water nemen bijvoorbeeld. Bestel nooit zomaar wat en kijk altijd goed op de kaart. En anders vraag je om gezondere alternatieven als je uit lunchen gaat. Lunchen in Utrecht is prima, kies dan wel voor een balansdag. Voor een dag dus dat je of zo gezond mogelijk luncht of weinig eet. Alleen dan is het mogelijk je gewicht enigszins op peil te houden.

Utrecht biedt mooie lunchlocaties

Je zult niet de eerste zijn die vanwege een andere werkkring ineens groeit, bijvoorbeeld als er elke dag lunchen in Utrecht op het programma staat. En denk ook aan je portemonnee. Je bent immers niet aan het werken om alleen elke dag een dure lunch te kunnen betalen. Over de locaties en de gelegenheden om te lunchen in Utrecht hoef jij je in elk geval geen zorgen te maken. Want als er een stad is die prima mogelijkheden biedt om heerlijk te lunchen, dan is het Utrecht wel.