Na jarenlang gelukkig geweest te zijn met mijn vriendin besloot ik de volgende stap te gaan zetten. Ik ben naar de juwelier gegaan en heb hier een prachtige ring gekocht. Ik moest dit natuurlijk stiekem doen want mijn vrouw nog nergens achter komen. Om te voorkomen dat zij er achter zou komen nou ik elke maand een paar honderd euro op. Na een aantal maanden gespaard te hebben had ik dus genoeg geld bij ook Kaar verzameld om een mooie ring te kopen. Ik ging dus stiekem naar de juwelier toe en wist uiteindelijk een prachtige ring voor mijn vrouw toekomstige vrouw te kiezen. Week later heb ik haar meegenomen naar het strand. Het was super mooi weer en we hadden het erg gezellig samen. Toen mijn vriendin even de andere kant op keek ben ik op een knie gaan zitten. Toen mijn vriendin zich omdraaide stelde ik haar gelijk de vraag of ze met me wou trouwen. Ze moest toen huilen en zei volmondig ja.

Kostuum op maat zoeken

Mijn vrouw had dus ja gezegd hier was ik super blij om. Echte moest ik nu wel snel op zoek naar een kostuum op maat. Hiervoor heb ik mijn vader om advies gevraagd want ook hij is ooit getrouwd geweest. Hij vertelde mij toen dat je bij meerdere zaken een kus toe op maat kan kopen. Ik ben dan ook Kostuum op maatsamen met mijn vader gaan zoeken naar een kostuum op maat. Na een dag gezochte hebben wisten we uiteindelijk een prachtig kostuum op maat te vinden. Hebben deze nog iets laten bewerken zodat hij nog mooier zou zijn. Een week later was het kostuum op maat klaar en ben ik samen met mijn vader naar deze zaak gegaan. Ik heb het kostuum op maat nog gepost en hij zat echt perfect. We hebben het kostuum op maat dan ook mee terug naar huis genomen.

De dag van de trouwerij

Na lang gewacht te hebben was het eindelijk zover mijn vriendin en ik zouden gaan trouwen. Toen ik mijn vriendin in haar prachtige jurk zag krijg ik een lach op mijn gezicht. Vertelde haar hoe mooi ze eruit zag. Ze zijn mij dan ook dat mijn kostuum op maat mij heel erg mooi stond. Dit vond ik natuurlijk super leuk om te horen. Mijn nu vrouw en ik hebben echt een prachtige trouwerij gehad we hebben echt super erg van elkaar mogen genieten.