Toen ik 18 was heb ik mijn eigen bedrijf gestart, dit vond ik toen der tijd natuurlijk super spannend. Gelukkig had ik een aantal mensen die me graag wilden helpen bij het opstartproces. Zo heeft mijn moeder geholpen bij de inschrijving bij de kamer van koophandel en gaf mijn vader hulp bij boekhouding. Dit was super fijn en zorgde ervoor dat ik mezelf echt kon focussen op de inhoud van het bedrijf. Het bedrijf groeide daarom ook zeer snel en de hulp bij boekhouding was niet genoeg. Ik moest in zee gaan met een administratiekantoor en dit vond ik dan ook super spannend. Ik wou een administratiekantoor aan wie ik regelmatig vragen kon stellen. Ik heb dan van te voren ook vrij veel tijd gestopt in de zoektocht naar een administratiekantoor.

Een fijn administratiekantoor

Omdat ik zelf pas net was begonnen met mijn eigen bedrijf vond ik het erg belangrijk dat ik in zee zou gaan met een administratiekantoor bij wie ik terecht kon met mijn vragen. Ik ben dan ook lang bezig geweest met het zoeken naar een administratiekantoor die goed bij mij pastte. Gelukkig had ik na een aantal dagen intensief gezocht te hebben twee mogelijke kantoren met wie ik samen wilde gaan werken. Echter na twee gesprekken bleek ik een veel betere klik te hebben met een administratiekantoor. We hebben toen een vervolgafspraak ingepland en na dat gesprek had ik definitief besloten om samen met dit administratiekantoor te gaan werken. Tijdens dit tweede gesprek hadden we ook alle tarieven doorgenomen. Ze vertelde me ook dat ze het niet erg vonden als ik geregeld vragen zou stellen. Dit zou er namelijk uiteindelijk voor zorgen dat ik mijn boekhouding steeds netter bij hun zou aanleveren en dat zou dan ook alleen maar fijn zijn. Dit vond ik dan ook erg fijn om te horen.

De samenwerking met het administratiekantoor

Toen ik een gepast administratiekantoor had gevonden en de samenwerking definitief had gemaakt, begon ik gelijk met het stellen van vragen. Ik heb het administratiekantoor allerlei vragen gesteld waar ik het antwoord van nodig had om verder te kunnen. Ze hielpen me hier dan ook direct mee en dat vind en vond ik erg fijn aan dit administratiekantoor. Naast dat ze mij vaak helpen, probeer ik de boekhouding zo overzichtelijk mogelijk bij hun aan te leveren. Ik krijg hier dan geregeld complimenten over. Daarnaast vinden ze het erg bijzonder dat ik op zo’n jonge leeftijd al zo gemotiveerd ben. Dit is dan ook iets waar ik zelf erg trots op ben.

Hulp bij boekhouding