E-bike Arnhem

 

De e-bike wordt steeds populairder. En dat is ook niet moeilijk om te geloven, want de e-bike Arnhem is een van de beste vervoersmiddelen die er is. Dit is waarom;

 

Het is goed voor het milieu

Dit is een belangrijk voordeel, zeker de dag van vandaag. We proberen allemaal ons steentje bij te dragen en een goede manier om dit te doen is door je te verplaatsen met de e-bike in plaats van met de auto. De CO2-uitstoot van een auto is namelijk 40 keer hoger dan die van een e-bike. Iets om over na te denken!

 

Geen last meer van wind

Een van de redenen waarom mensen soms de fiets achterwege laten, is omdat je met de fiets niet beschermd wordt tegen wind. Probeer met tegenwind maar eens een berg op te rijden. Dit is echter anders bij de e-bike. Bij de e-bike heb je een steuntje in de rug en dat zorgt ervoor dat wind geen issue meer is. Daardoor verslijt de e-bike ook minder snel.

 

Het houdt je fit

Het is wel zo dat een gewone fiets nog beter is voor je conditie, maar uit onderzoek bleek dat mensen veel eerder de e-bike zullen nemen dan de fiets. De e-bike Arnhem maakt je dus fitter!

 

Je geraakt makkelijk overal!

Naar je werk en terug? Dat is met een gewone fiets misschien net iets te veel van het goede, maar met een e-bike raak je makkelijk en snel op je werk! Met de e-bike kan je namelijk veel makkelijker grote afstanden overbruggen en daardoor kan je je auto vaker thuislaten!

 

Weinig belasting op je spieren

Met de fiets zet je belasting op je knieën en dijbeenspieren, maar niet met een e-bike. Met een e-bike worden ook je pezen en gewrichten minder belast. De fietsbeweging heeft daarentegen wel een positief effect op je spieren, pezen en gewrichten.

 

Je spaart geld uit

Een e-bike kost meer dan een gewone fiets, maar met een gewone fiets ga je niet gauw elke dag tientallen kilometers rijden. Met je e-bike daarentegen zal jij waarschijnlijk wel sneller beslissen om ermee naar je werk te rijden in plaats van met de auto. Hoe meer je je auto vervangt door de e-bike hoe meer geld je dus maandelijks zult uitsparen! Geld dat je anders zou geven aan parking, brandstof, onderhoud, enzovoort.