Jarenlang heb ik als single geleefd, ik genoot hier dan ook enorm van. Echter kwam ik vorig jaar een meisje tegen waar ik smoorverliefd op werd. Ze zag er prachtig uit en was super lief. Ik wou er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit mijn vriendin zou worden. Ik vroeg me dan ook af waar ik moest beginnen en al gauw kwam ik tot het idee om naar de barbershop Rotterdam te gaan. Ik had namelijk gehoord dat een barbershop kan zorgen voor een perfect kapsel. Echter had ik nog geen idee naar waar er barbershops in Rotterdam zaten. Ik ben toen gaan zoeken naar een goede barbershop, maar dit bleek moeilijker dan ik van te voren had gedacht.

De zoektocht naar een barbershop in Rotterdam

Ik wou er dus voor zorgen dat een bloedmooi meisje smoorverliefd op me zou worden. Ik wou er dan ook voor zorgen dat ik er qua uiterlijk perfect uit zou zien voor haar. Dit kon ik bereiken door naar een barbershop in Rotterdam te gaan. Echter was het erg lastig om een goede barbershop te vinden.Barbershop In mijn stad alleen al waren er namelijk erg veel en je kan niet aan de buitenkant zien welke de beste is. Ik besloot dan ook te kijken naar klanten die naar buiten kwamen. Er was dan ook een barbershop Rotterdam waar mensen naar buiten kwamen met erg vreemde kapsels. Ik wist dan ook dat dit niet de barbershop zou worden waar ik geknipt wou worden. Uiteindelijk kwam ik uit bij een andere barbershop iets verder op. Hier kwamen mensen met erg mooi haar naar buiten en dat is natuurlijk erg goede reclame. Toen ik hier naar binnen liep om een afspraak te maken, kwam ik erachter dat ze het erg druk hadden. Dit zorgde er dan ook voor dat ik een aantal dagen later pas terecht kon bij deze barbershop. Ik had geen haast en besloot dan ook om netjes een aantal dagen te wachten.

Het resultaat

Op de dag van mijn afspraak bij de barbershop Rotterdam was ik erg zenuwachtig. Ik wist natuurlijk nog niet zeker of de barber mijn haar mooi zou maken. Dit vond ik wel erg belangrijk, want ik wou indruk maken op het meisje waar ik verliefd op was geraakt. Toen ik aankwam bij de barbershop werd me een biertje aangeboden. Ik heb dit dan ook aangenomen en ben gaan wachten totdat ik aan de beurt was. Toen ik aan de beurt was vertelde ik wat van kapsel ik wou hebben en hij begon gelijk met knippen. Het resultaat was echt prachtig.